היסטרוקופיה.... ........

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/08/2018 | 08:32 | מאת: איריס

האם היסטרוקופיה אבחנתית היא כלי איבחון שמספיק נותן מידע לגבי מיומה גודלה ומיקומה או שצריך עוד בדיקות כדי לדעת מה סוג המיומה ?

יש להשלים גם בדיקת אולטרסאונד ע"מ להערית את גודלה המדויק של המיומה מעבר למידת פלישתה לחלל הרחם (אותה רואים בהיסטרוסקופיה אבחנתית)

12/09/2018 | 09:18 | מאת: איריס

האמת שיש לי וגינימוס קשה כך שאי אפשר לבדוק אותי בגישת האולטרסאונד וגינלי ..הממצא התגלה באולטרסאונד בגישה בטנית האם זה מספיק ?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים