מחזור שלא נגמר (אחרי פוסטינור)

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/08/2018 | 10:57 | מאת: ללי

שלום, לקחתי פוסטינור לפני שבועיים וקיבלתי מחזור כשבוע לאחר מכן (הוא הקדים בשלושה שבועות כי למעשה יחסי המין שבעקבותיהם לקחתי את הכדור היו ממש בסיום המחזור). אז כעת אני כבר שבוע שלם במחזור הכי חזק שהיה אי פעם ואני כבר לא עומדת בזה... נראה שהוא רק מתגבר מיום ליום במקום להחלש. האם יש דרך להפסיק אותו? או האם זה מראה על בעיה כלשהי? תודה!

אם הדימום מתגבר מעבר לכמות וסתית בכמותו ו/או במשכו יש לגשת לבדיקה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים