הפלה תרופתית שבוע 6.4

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/08/2018 | 15:16 | מאת: לי

היי רציתי לשאול ,עברתי לפני שבוע הפלה תרופתית עם ציטוטק. בסיום הטיפול נאמר לי בUSשעובי הרירית 22 מ"מ עם מעט זרימות דם ושק ההריון נפלט.הרופא בבית חולים אמר לי להמתין עד הווסת ולראות אם הכל יצא. העניין שאני מקבלת ווסת כל חודשיים וחצי וזה המון זמן. שאלתי היא אם אלך לביקורת בעוד שבועיים ועדיין יהיה שם משהו, אוכל להגיע אליך לבצע היסטרוסקופיה ברדמה מקומית כי אני מפחדת מהרדמה כללית?

ההמתנה לוסת חשובה כי היא עוזרת פעמים רבות בניקוי שאריות הריון, עדיף לתת לגוף לנקות הרחם בעצמו מלהיחפז לפעולה כירורגית

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים