דימום כמה ימים לפני מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

23/07/2018 | 23:39 | מאת: מישהי

שלום, כבר מספר פעמים קרה לי שבכמה ימים לפני שאני מקבלת מחזור, מופיע לי דימום קל מאוד.. רואה רק על הנייר טואלט בניגוב וקצת על התחתון לפעמים. זה גם הולך ובא. לפעמים מנגבת ויש קצת דם ולפעמים אין. ככה זה יכול להימשך יומיים-ארבעה ימים עד שאני ממש מקבלת את המחזור הרגיל. מה יכולה להיות הסיבה לכך והאם זה יכול להעיד על בעיה רצינית? אני בשנות ה-20, לא משתמשת בגלולות ואמצעי מניעה אחרים ולא פעילה מינית. אני צריכה לדאוג? מה זה יכול להיות?

שלום לך, יתכן ומדובר בשיבוש הורמונלי, או מכני יש לפנות לרופא הנשים המטפל לביצוע אולטרסאונד ובדיקות הורמונלות. אל דאגה, זה מצב שפיר שניתן לטפל ולסדר, רק גשי לבדיקה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים