גלולות באלרה לדחיית המחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

09/07/2018 | 09:19 | מאת: אילנה

רציתי לדחות מחזור כי אני נוסעת לחו״ל ואז הרופא נתן לי גלולות באלרה אבל משום מה אני רואה שיש לי משחות דם כבר בתאריכים של המחזור הרגיל שלי מה שמפחיד אותו שכבר אקבל מחזור אז מה עשיתי בזה מה יכול להיות שכל הגלולות שקיבלתי סתם ?

שלום לך, אם התחלת הגלולות בתחילת הוסת יש לטול ברציפות ו"לדלג" על הוסת, אם לא התחלת בתחילת המחזור יש לשוב לרופא ולמצוא פיתרון אחר בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים