מחזור שנמשך 9 ימים ומקדים בערך ב-3 ימים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

21/06/2018 | 11:19 | מאת: תמר

שלום! אני בת 40. השנה האחרונה המחזורים נמשכים כ-9 ימים. ובין מחזור למחזור 25 יום. האם זה תקין? אם לא, מה הפתרון? אגב, ניסיתי כמה חודשים לסדר בפרימולוט (או משהו בסגנון)אך זה לא עזר. תודה

שלום לך, יש לבצע הערכה אנטומית מדויקת יותר=אולטרסאונד לשלילת אדומיוזיס, היסטרוסוקפיה אבחנתית ובדיקות הורמונליות עם כל התמונה ניתן יהיה להמליץ על הכיוון הטיפולי הנכון עבורך

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים