דימום לאחר מאמץ בשירותים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

20/06/2018 | 10:58 | מאת: סיון

שלום אני בשנות ה30 לחיי ללא ילדים מאובחנת של IBS. מדי פעם לאחר מאמץ בשירותים מופיע לי בעת ניגוב הפרשה חומה מהוגינה ולעתים גם תחושת אי נוחות לאחר מכן באזור. עברתי אולטראסאונד נשי בלי קשר ויצא תקין. האם זה משהו שמצריך בדיקה ועדיפות לאיזה רופא? נשים או משפחה? תודה

אם הדימום אכן מהנרתיק יש לבצע בירור הכול לבדיקה גינקולוגית ,בדיקת פאפ, קולפוסקופיה אולטרסאונד ואולי היסטרוסוקפיה אבחנתי לברר מקור הדימום

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים