היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

26/05/2018 | 22:06 | מאת: קרן

שלום ד"ר בעקבות 2 הפלות ( הראשונה מהן בגרידה והאחרונה לפני שבועיים באמצעות ציטוטק ) הומלץ לי לעשות היסטרוסקופיה בשל חשש להדבקות . בהפלה האחרונה הונחיתי להגיע לביקורת לאחר המחזור כדי לוודא שהרחם התרוקן , האם מומלץ ואפשרי לבצע את ההיסטרוסקופיה לפני קבלת הוסת הראשונה או שכדאי לחכות לאחר סיום הוסת והביקורת ? אני רוצה לנסות להכנס להריון במהרה ולא הייתי רוצה שהבדיקה תעכב אותי בחודש נוסף אשמח לעצתך

שלום לך, את ההיסטרוסקופיה יש לבצע לאחר הוסת לוודא ריקון הרחם ותקינותו בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים