דימום לפני מחזור עם התקן

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

20/05/2018 | 14:49 | מאת: רוני

היי לפני כחודש ב23.4 התקנתי התקן ל5 שנים ללא הורמונים. אני בת 20 ועוד לא יילדתי. אתמול ב19.5 היה לי דימום קל שיום למחרת הפסיק ובבוקר היו לי כאבי מחזור אבל מאז לא היה לי דימום.. זה מאוד מלחיץ אותי שיש סיכוי שזה סימן להשתרשות.. רק לפני חודש התקנתי את ההתקן האם זה תופעות לוואי שכיחות של ההתקן או סימן להריון?

אילו דימומים היכולים להופיע בשל התקנת ההתקן החדש המשיכי לעקוב אם יהיו שיבושים נוספים או תחושות לא שגרתיות בצעי בדיקת הריון וגשי לבדיקה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים