קבלת מחזור לאחר הפסקה של שנתיים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

02/05/2018 | 14:07 | מאת: מאיה

אני בת 44 המחזור הפסיק לפני שנתיים, היום במפתיע קיבלתי האם תקין שיקרה דבר כזה?

זו תופעה אפשרית אך יש לבדוק ולוודא שאין פתולוגיה ברחם ולפיכך יש לבצע בדיקת רופא נשים שתכלול בדיקת צוואר הרחם ופאפ, אולטרסאונד ודיגום מרירית הרחם (פיפל) בהצלחה, ד"ר כהן

10/06/2020 | 18:12 | מאת: מילי

היום בגיל 51 ,המחזור נפסק לפני שנתיים ולפני שלושה ימים ,קיבלתי מחזור רגיל. מה עושים??

20/07/2022 | 17:10 | מאת: גילה גא'ן

קבלת מחזור במפתיע לאחר שנתיים ווסת אחרון היה מרץ 20 ברצוני לדעת מה לעשות. חודש אוגוסט (16) יש לי טיסה ואני לא רוצה הפתעות,מה לעשות?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים