ללא מחזור אחרי היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

30/04/2018 | 14:33 | מאת: :)

שלום ד"ר! עברתי הפלה שכתוצאה ממנה נשארה לי שארית, נשלחתי להיסטרוסקופיה בשביל שיוציאו לי אותה ,אחרי שהוציאו הכל היה תקין, אמרו לי לחזור לביקורת לאחר הווסת ( קיבלתי ווסת במרץ וזומנתי לביקורת באמצע אפריל) הייתי בביקורת ואמרו לי שהכול תקין. הבעיה שלא קיבלתי מחזור באפריל. האם זה נורמלי?

האם שללת הריון? יתכן ועצם הפעולה הפולשנית שעברת גרמה לעיכוב בוסת כך שגם אם אין הריון אי הסדירות קרוב לוודאי שהופיעה מהפעולה ותסדר בקרוב בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים