איחור מחזור חודשי...

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

26/03/2018 | 14:16 | מאת: ורד די

שלום:) בת 34 רווקה מעל שנה אני נוטלת גלולות פמינט ,מיד בתום החפיסה לוקח זמן של 3-4 ימים ומתקבל המחזור. ביום חמישי האחרון 15.03 סיימתי חפיסה ועד היום 26.03 לא קיבלתי מחזור. חשוב לי לציין כי אין חשש או סיכוי להיריון:) שאלתי היא- האם נטילת מגנזיום ואקרוקסייה 90 מ"ג בשבועיים האחרונים(בעיות במפרק לסת) יכולות להשפיע ולעכב את המחזור החודשי? האם עליי לגשת לרופא נשים להיבדק? תודה

יתכן והכדורים שקבילת עיכבו הוסת ולכן אין סיבה לדאגה את יכולה לחדש הגלולות כרגיל (בתנאי שאין מצב להריון) והוסת תגיע בתחילת החפיסה או בתומה כרגיל בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים