היסטרוסקופיה אבחנתית לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

20/03/2018 | 22:56 | מאת: רוני

היי! אני עשרה שבועות אחרי הלידה, ובבדיקת האולטרסאונד אצל הגניקולוג נמצא כי רירית הרחם אינה סדירה והוא רואה שם משהו (אולי שאריות שילייה), ולכן הפנה אותי להיסרוסקופיה הבחנתית. ילדתי בניתוח חירום בגלל חשד להיפרדות שילייה. ולצערי לא היה תור פנוי אצל הגניקולוג שלי, רק 10 שבועות לאחר הלידה... הבדיקה נקבעה לעוד שלושה שבועות מהיום.. השאלה שלי האם זה כבר מתעכב יותר מידי? האם כדאי ללכת להיבדק באופן פרטי? עד כמה מהותי זה מבחינת הזמן. מה זה אומר שרירית הרחם לא סדירה? מודאגת מאוד :(

שלום ומז"ט, כשיש שארית ודימוים יש לטפל מיידית, אם אין דימום קרוב לוודאי שהמתנה סבירה של 2-3 שב' לא תגרום לנזק נוסף. יתכן גם שמה שנראה בעל קול הוא לא בהכרח שארית הריון, וגם לגבי ההכרח בהוצאתה בהעדר תסמינים יש גישות טיפוליות שונות בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים