מחזור ארוך מהרגיל למה נמשך הרבה זמן

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

17/03/2018 | 21:32 | מאת: כרמית

בחודשים האחרונים המחזור שלי מתחיל בדימומים חלשים שבוע לסרוגין יש ימים שאין דימום ורק לאחר שבוע של דימומים חלשיםאז מתחיל דימום חזק של יומיים ונמשך יותר חלש עוד 5 ימים, סהכ מחזור של שבועיים, יש לציין שאני ללא טבעת כבר 4 חודשים וללא גלולות, למה זה כזה ארוך?

הפרטים שמסרת בשאלה דלים מכדי לשער מה הסיבה, יש לציין גיל, ילודה, תרופות גלולות, מצב בריאות, ומרחק מהלידה האחרונה, אם מניקים לציין זאת

25/03/2018 | 18:05 | מאת: כרמית

בת 38.5 שלוש וחצי שנים אחרי לידה שלישית, הייתי עם מירנה 3 שנים שהופיעו דימומים במהלך 3 שבועות מתוך החודש, אחרי זה הייתי חודשיים עם גלולות זואלי שגם אותם הפסקתי בגלל תופעות לוואי כרגע שלושה חודשים ללא גלולות

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים