דימומים בין מחזזורים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

09/02/2018 | 17:55 | מאת: שני

שלום, אני בת 24 נוטלת גלולות כ- 5 שנים בשלוש שנים האחרונות החלו דימומים באמצע החודש (בתאריכים שאינם קבועים) שאינם הווסט. הלכתי לבדיקה אצל גניקולוג ולא נמצא דבר. החלפתי גלולות פעמיים וזה רק מחמיר עם הזמן (יותר ימים, יותר דימומים). מה עליי לעשות

שלום לך, גדרי לבצע בירור הורמונלי בעת הוסת ובדיקת אולטרסאונד מקיפה ע"י מומחה זה יכוון לאבחנה, אם לא ימצא גם בבדיקות אילו דבר אולי כדאי לנסות הטיפול בנווהרינג-חישוק נרתיקי להחלפה עצמית פעם בחודש, עוזר הרבה פעמים לדימומים מסוג זה בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים