דימום שבועיים לאחר הווסת

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/12/2005 | 19:24 | מאת: אלונה

לרופא שלום אני בהפוגה של חודשיים מטיפולי פיריון בגלל הפלה שעברתי. הדימום הראשון הופיע חודש ימים אחרי הגרידה. הבא הופיע שבועיים מיום הדימום הראשון. עכשיו מחכה לשלישי להתחיל טיפולים. כיצד אדע אם זו אכן ווסת בזמנה וההורמונים מתאימים להתחלת טיפול? אולי זה רק בין הווסתות? האם בדיקת דם לפרוגסטרון ואסטרדיול בימים הראשונים לדימום יכולים לתת תשובה? בתודה מראש

שלום לך, עם הופעת הדימום ביום 3-5 בצעי אסטרדיול ו-LH, FSH לפי זה נדע אם אכן זו וסת. בהצלחה,

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים