רירית רחם דקה ומעט דימום

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

05/12/2017 | 20:37 | מאת: א

אני בת 46 נטלתי פומיניק והפסקתי בתאריך 15.11 קיבלתי מחזור ב20.11 שבימים עד למחזור היה דימום קל היום היה סוג של דימום קל בעת ניגוב וכו נבדקתי אצל רופא נשים שטוען שזה לא מחזור או שהוא לא רואה דימום יש לציין שעובי הרירית הוא 2.2 והמרווח בין ימי המחזור הוא 16 או 17 ימים כל התסמינים הגופניים מצביעים על סוג של מחזור האם הרופא טועה?

הפסקת טיפול בטבליות פרוגסטרון עשויה לגרום לדימומים לא סדירים עד שרירית הרחם צומחת בחזרה למצבה הטבעי, הדימום עם רירית דקה יכול להיות דימום וסתי בכדי לדעת זאת יש לבצע בדיקות הורמונליות בדם

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים