הארכת תקופה בין מחזורים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

17/11/2017 | 18:44 | מאת: דורית

שלום, פעם אחרונה שקיבלתי מחזור היה ב 9.9.2017 כשהיינו אני ובן זוגי בחו"ל . בתקופת הנופש בשלב סופי של המחזור קיימנו יחסי מין. לאחר קיום יחסי המין הרגשתי סוג של צריבה באיבר המין( יכול להיות שבגלל רגישות לקונדום) . כשחזרנו מחו"ל המשכתי להרגיש את הצריבה בעת הטלת שתן אך לא בדקתי זאת מאחר והצריבה לא היתה נוראית ורק שתיתי מיץ חמוציות כדי להקל עליה. עם הזמן הצריבה נעלמה אך עד היום מאז לא קיבלתי מחזור. אציין שאני בת 33 ונמצאת בתקופה מאוד לחוצה לקראת בחינה מאוד חשובה בנוסף לכך לא יצא לי ולבין זוגי לקיים יחסי מין כמעט. האם יש קשר ללחץ? אשמח לקבל חוות דעת.

הגיוני כי הלחץ אחראי לדחיית הוסת, במידה ובדיקת הריון שלילית, המתיני שבוע נוסף אם וסת אינה מגיעה פני לרופא נשים לקבל טיפול לזירוז הוסת

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים