דימומים בין מחזוריים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

28/06/2017 | 23:53 | מאת: יערית

אני בת 33, כעת אחרי שתי לידות. עוד לפני ההריונות, לפני כמעט שמונה שנים התחילו להופיע אצלי דימומים בין מחזור למחזור בזמנים שונים. לפעמים אחרי קיום יחסי מין לפעמים בלי קשר, כמה ימים או שבוע אחרי, לפעמים מיד כשאני חוזרת מהמקווה ולפעמים כבר בתוך שבעת הנקיים. ניסיתי את כל הגלולות האפשריות עשיתי המון בדיקות הכל תמיד יצא תקין הייתי אצל רופא מומחה שלא מצא פיתרון וגם רופא הנשים שלי לא הצליח לתת לי מענה. מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר עוד לעשות כדי לטפל סופית בבעיה

שלום לך, יתכנו מספר גורמים לדימומים אילו, יש לבצע בירור מקצועי ומעמיק בכדי לתת מענהבפרט אם אם הבעיה קיימת כבר 8 שנים אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-יפה e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים