בחילות בזמן ביוץ

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

29/06/2011 | 20:05 | מאת: איילת

שלום דר'שלומי, אני בת 31, ומנסה להיכנס להריון מזה שנתיים.מזה כשנה אני סובלת בזמן ביוץ בבחילות שנמשכות יומיים עד כשלושה ימים וכאבי ביוץ חזקים, ושמתי לב שלאחר סימנים אלו, אני מקבלת לאחר הביוץ הכתמות חומות שנמשך עד לקבלת המחזור(הביוץ שלי ביום 10 והמחזור שלי 24-26 יום). יש לציין שאני עברתי טיפולי הזרעות ולאחרונה ביצעתי IVF (מחזור קודם). הודה על תגובותך , איילת

הי איילת, כמה ה-FSH ביום 2?, כמה מחזIVF עברת ומאיזו סיבה? ולבסוף מה היה בבדיקת האולטרסאונד האחורנה? בברכה, ד"ר כהן

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים