דימום לפני סוף חפיסת הגלולות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/12/2005 | 18:29 | מאת: ענבל

שלום רב בת 30 לוקחת מיקרודיול,הוחלף ממרסילון ע"פ עצת רופא בחודש שעבר היום נטלתי את הגלולה אחת לפני האחרונה,ובמשך היום הופיע דימום קל. הפרשות חומות בהירות שאינן דמיות. יש לציין כי יש לי אקטרופיון גדול ובעבר ביצעתי שני קולפו' שיצאו תקינים לגמרי ללא ממצאים כלל. מעוניינת לדעת מה מקור הדימום בברכה ענבל

שלום לך, סביר שהמקור מהרחם אחרי החלפת הגלולות. הייתי ממתין חודש נוסף אם ישנה גשי לבדיקה מקיפה חוזרת כולל צואר הרחם. בהצלחה,

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים