לקראת הריון וחומצה פולית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

21/12/2005 | 10:51 | מאת: חנית

אנחנו חושבים על הריון אך עדיין לא מנסים. מתכוונים לנסות בעוד מספר חודשים. רופא הנשים נתן לי לתקופה זו ויטמינים בשם פרנתאל המכיליםבין היתר 1 מ"ג חומצה פולית. הבנתי שצריך לקחת פחות (0.4) כשמתכוננים להריון. האם יש סכנה בלקיחת מינון יתר?

בהצלחה הניסיונות, אין סיכון בנטילת כמות זו של חומצה פולית. ניתן ורצוי להפנות שאלות בנושא הריון ולידה לפורומים העוסקים בכך. בברכה, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים