היי מנדי-דיברנו בעבר על התקפי המיגרנה):

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

05/07/2006 | 11:49 | מאת: יופי

היומיומיים(כמעט) שלי, ואני יוצאת מדעתי, אני מרגישה חסרת אונים. רופא ניורולוג שהייתי אצלו דרך מכבי לא ממש פותר לי את הבעיה. אני לוקחת ריזלט כל יום ומרגישה שאני ממש מיואשת. למזלי הריזלט עוזר לי אבל גורם לי לחולשה ולעבוד עם מיגרנה זה לא בא בחשבון. אנא המליצי לי על רופא מאזור המרכז שיוכל לעזור לי לצאת מהמצב בו אני נמצאת.מחכה לתשובה תודה

05/07/2006 | 19:58 | מאת:

שלום, שלום, ממש מצטערת לשמוע על המצב ויודעת מנסיון כמה זה קשה, מתיש ומשעבד. אכן אין זה מספק להיות מטופלת עם רופא שרק נותן לך ריזלט ולא מנסה דברים אחרים כל פעם עד למציאת שילוב מוצלח. היום חייבים לטפל בהתאם לסימפטומים ולנסות שילובים שונים. אני ממליצה בחום רב ללכת לפרופסור קוריצקי, נוירולוג המתמחה בכאבי ראש ומיגרנות, בעל שם עולמי ונמצא בביילינסון ומרפאה פרטית ברעננה. תזכרי-אנחנו פה בשבילך, מנדי

09/07/2006 | 19:58 | מאת: יופי

תודה מינדי אני מצלצלת אליו עוד היום, לא יכולה כבר....