אולי מישהו יודע - הידרותרפיה?

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

09/05/2006 | 22:55 | מאת: פשוט אני

שלום מנדי , שלום לכל החברים בפורום, אני מבקשת את עזרתכם. אני יודעת שהידרותרפה מאוד הועילה לי להפחתת הכאב. הבעיה היא שקופ"ח לא מאשרת לי לעשות זאת שוב הפעם, ובודאי לא בקלות. השאלה היא האם אתם יודעים איפה יש ברכה טיפולית (מחוממת ל-33 מעלות ושיש בה עזרים תומכים לעמידה/הליכה, ורצוי גם פיזיותרפיסט משגיח) שאפשר להגיע אליה באופן פרטי. אה, ואל תפנו אותי לתה"ש, לוינשטיין או איכילוב - כי שמה הייתי וגם ביררתי שוב - הם לא מקבלים פרטית וגם את אלה שכן זה או בשעה 6:00 בבוקר או בעוד 6 חודשים התור הקרוב....... אנא הציעו לי רעיונותיכם, תודה מראש, אני

10/05/2006 | 13:39 | מאת:

שלום פשוט אני יקרה, אך הגיוני מאוד שהידרוטרפיה עזרה לך, זה מקום מוגן בו יש לך חופש תנועה שאין לך מחוץ למים והמים החמים חשובים מאוד (לכן טוב שאת בודקת בריכה מחוממת היטב). אם במקרה יש לך קרוב נכה צה"ל אז בבית הלוחם הבריכה מחוממת יותר מבריכה רגילה ויש להם שמה טיפולי הידרוטרפיה אך זה יעזור לך רק אם מישהו קרוב באמת יש לו גישה לשם. לגבי מקומות אחרים בתל-אביב אני לא מכירה אך הייתי בהחלט בודקת אם ישנה בריכה בבית חולים רעות שהינו בית חולים שיקומי מצויין ועל כן, אם יש להם בריכה, אני בטוחה שהמטפלים שם יהיו טובים! אם אשמע על מקום אחר, אודיע לך בהקדם! מנדי

10/05/2006 | 14:13 | מאת: שושי

שלום לך! טיפולי הידרותרפיה ניתן לקבל עם מכתב מהאורטופד + אישור ממכון לפיזיותרפיה אם מגיעים לך טיפולים (הם נותנים אפשרות של מספר מוגבל של טיפולים בשנה) ואז את יכולה לקבוע תור, עשיתי זאת בהדסה עין כרם, יש לציין שהם לא ששים(בלשון המעטה) לתת הפניות, כנראה המחיר... רפואה שלמה, שושי

10/05/2006 | 14:20 | מאת: שושי

בהמשך, אל תרפי, נסי ללכת גם לרופא המשפחה וגם לאורטופד האחראי על המחלקה בקופת החולים, אני אמרתי לאורטופד שאיני יוצאת מחדרו עד שהוא נותן לי הפנייה (קצת אלים.. אבל לצערי הייתי במצב מאוד קשה) בסיכומו של דבר זה עזר... שושי

13/05/2006 | 14:23 | מאת: גולשת

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2227-18032,00.html

13/05/2006 | 21:59 | מאת: פשוט אני

אנסה לבדוק את האפשרויות שהועלו שם. תודה