מיואשת.....

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

07/05/2006 | 13:04 | מאת: סימונה

לכולם שלום ובמיוחד למנדי היקרה שלי! מרשה אני לעצמי לקרוא לך יקרה שלי כי אני חשה כמה את באמת אשה יקרה ללבי אישית אני מוקירה ומעריצה אותך ואני משוכנעת שכמוני יש עוד רבות/ים שחושבים כמוני יש לנו מזל שיש לנו אותך . מאז שכתבתי לך לא השתנה אצלי מאומה ובאמת מנסה בכל כוחי להאחז באופטימיות וכל יום שעובר הוא כמו נצח נצחים .... שאלתי אותך לגבי מספר תרופות וראיתי שענית לי אולם לא ממש הבנתי על איזו תרופה מנסיונך היית מצביעה עליה כיעילה . הייתי כל כך אופטימית לגבי הליריקה ולמרות שרכשתי אותה באופן פרטי והמחיר הגבוה ששלמתי חשבתי שמכאן תגיע הישועה מסתבר שהאכזבה היתה כגודל הצפיה ונאלצתי להפסיקה בשל הבצקות שגרמה לי עד כדי כך שהגעתי לחדר מיון בשל חוסר יכולת ללכת על הרגליים..בכנות ממש נבהלתי....אבל הנה אני לוקחת נשימה עמוקה ואומרת גם את זה עברתי..ובאמת מי שלא יודע מה זה כאבים לא יכול לחוש את תחושת היאוש מצד אחד והתקווה לאיזו שהיא תרופה שתקל על הכאבים המעצבנים והמשבשים את מהלך החיים התקין וליד כל זה העובדה שאיני מצליחה לחוש כבר למעלה מארבע חודשים את היד זו הרגשה זוועתית....לפעמים אני קמה בבוקר ואומרת זהו עד כאן לא יכולה להמשיך יותר..אולם אני מביטה בתאומות שלי בנות השמונה מזילה דמעה של כאב וככה סוחבת עוד יום ועוד יום ובתוך תוכי חיה בצל הפחד מתקשה להחליט מה עדיף על מה הכאבים שלא פוסקים , הכדורים שמרעילים את כל הגוף וממילא לא עוזרים או ללכת לניתוח ומה יהיה יהיה....???? היום אני ממש מיואשת....

08/05/2006 | 18:24 | מאת:

סימונה יקרה שלי - כן, את יקרה גם לי! קודם כל לגבי התרופות - הייתי ממליצה לך מכל הרשימה לנסות את הנוירונטין. לגבי הליריקה - החלק הקשה בכל תרופה חדשה שיוצאת שמחולל נפלאות עבור חלק מהאנשים ומשנה לחיוב את חייהם זה שיש אחרים, שעבורם התרופה איננה פתרון ולמרות שמבחינת הרוב, זו עדיין תרופה מאוד טובה, עבורך ועבור אלו שלא הועיל להם או גרם להם תופעות לוואי, זו עוד אכזבה ברשימת האכזבות... אני חושבת שאת צריכה למצוא עזרה להתמודד עם כל מה שאת עוברת. אני הייתי ממליצה לך לפנות לעזרה של פסיכולוג רפואי המבין בהתמודדות עם מצבים רפואיים קשים כמו מה שאת עוברת. זה לא אומר שאת חלשה, או שמשהו לא בסדר אצלך, זה רק אומר שאת עוברת תקופה קשה ואת צריכה עזרה לצאת ממנה. מה שבטח קשה לך להאמין עכשיו אך מנסיון אני יכולה להעיד שזה נכון, זה שלא תמיד שינוי במצב הרפואי הוא מה שמביא לשינוי במצב הנפשי ולפעמים אפשר להישאר באותו מצב פיזי אך להרגיש הרבה יותר טוב ביחס לזה. כמובן שאני רוצה שגם פיזית תבוא עלייך שינוי לטובה אך הכי חשוב כרגע זה לעזור לך לצאת מהבור השחור שלך. אם את רוצה להתקשר אלי מחר, את מוזמנת בשמחה רבה - 0547233073 אני שבתי אתמול בלילה מחו"ל תשושה לחלוטין והיום כל תנועה שלי קשה וכואבת עד מאוד. אני כל היום במיטה מנסה להתאושש אך במצב רוח טוב כי הצלחתי לנהל את הישיבה בהצלחה ונבחרתי עוד פעם להיות נשיאת רשת ארגוני הכאב האירופאית... איתך בלב ובנפש, מנדי