זכאות לעזרה בבית מביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

11/04/2006 | 08:31 | מאת: גלית

הי מנדי! בוקר טוב! בהמשך לשיחתנו מאתמול- נשאלת השאלה האם יש דבר כזה? האם מגיע לי לקבל עזרה בבית מביטוח לאומי? האמת שחמותי גרה איתנו והיא מבוגרת מאוד והיא מקבלת מביטוח לאומי עזרה, אז למטפלת כשיש זמן היא עוזרת לי בקיפול כביסה (על דעת עצמה ומרצונה) וזו עזרה ענקית בשבילי!!!! בהתחלה הרגשתי ממש לא נעים (שמקפלים לך את התחתונים- ועוד בלי שהיא שאלה אותי בכלל..) אבל מהר מאוד קיבלתי את העזרה הזאת באהבה! לגבי סל התרופות- אני מרשה לעצמי לכתוב שכולנו אוהבים אותך ומוקירים את מעשייך!- והמלחמה שלנו עדיין לא נגמרה...אני בטוחה שכולם יסכימו איתי. שיהיה לנו יום נעים!

14/04/2006 | 11:05 | מאת:

הי גלית- יש לך אחוזי נכות מביטוח לאומי? זה מורכב לקבל עזרה אך בהחלט ייתכן שאת יכולה לקבל מספר שעות. האמת היא שבגלל שאני נכת צה"ל אני לא בקיאה בכל חוקי ביטוח לאומי אבל אני לומדת אותם אט, אט. אם תרצי לדבר עוד על זה - תרימי טלפון מכל הלב, שלך - מנדי

15/04/2006 | 02:41 | מאת: גלית

שלום למנדי ןלכל חברי הפורום!- חג שמח! הייתי מתקשרת אבל השעה היא 1:30 לפנות בוקר.. ובאמת קמתי מהסיבה שכואב לי ואינני יכולה לשכב.. אז אני מנצלת את הזמן לניקיונות עד שהכדורים ישפיעו... כן- יש לי 25% נכות מביטוח לאומי (בזכות הMS....) וזה קבוע.. בעלי עכשיו אומר שאני מתחילה להגזים לצד השני עם הנקיונות.. אבל איזו ברירה יש לי עם השניים הקטנים שיש לי? (-: חינוך לוקח זמן והם עדיין זורקים לרצפה אוכל- וזה יוצר שכבת דבק מגעילה על הרצפה..... לגבי הביטוח לאומי.. בוודאות קצבה לא מגיעה לי - אבל בהחלט תהיתי לגבי עזרה בבית.. שיהיה לכולנו לילה טוב וללא כאבים!