כאבי ראש

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

28/11/2005 | 11:45 | מאת: מירי

קודם כל מזל טוב על פתיחת פורום ואני לא יודעת אם השאלה שלי מתאי מה לפורום הנל,לפני כשבועיים קיבלתי מכה בראש יש לציין שהמכה לא היתה כל כך חזקה ולא השאירה סימן כחול או נפיחות אבל הכאב בצד נמשך כמה ימים,עכשיובמשך 6 ימים ברציפות אני סובלת מכאבי ראש יום יום האם זה יכול להיות קשור,האם להבדק? תודה רבה מראש

28/11/2005 | 11:59 | מאת:

שלום מירי, אינני יכולה לקבוע בוודאות שיש קשר משום שאינני רופאה אך נראה לי בהחלט שזה יכול להיות קשור, במיוחד אם לא סבלת מכאבי ראש יומיומיים קודם לכן. לא חייב להישאר סימן על מנת שהדבר יעיד על נזק שנגרם. כמו כן, גם מכה עדינה יכולה לגרום לבעיות המלוות בכאבים. כעת את נמצאת בנקודת זמן חשובה מכיוון שאם תטופלי נכון כרגע ישנם סיכויים טובים להתגבר על הבעיה.זה נכון שהכאבים עלולים לעבור בעצמם אך לא כדאי לקחת את הסיכון הזה. אם תזניחי את הבעיה זמן רב ולא תגשי לטיפול, עלולה להתפתח בעיה כרונית (אך לא בהכרח). אני ממליצה לך לגשת בהקדם לנוירולוג על מנת לבצע את כל הבדיקות הדרושות ועל מנת לאבחן את הבעיה. אם הנוירולוג לא יעזור לך ותמשיכי לסבול מכאבי הראש, אוכל לייעץ לך מה לעשות הלאה. אני שוב פעם מדגישה שחשוב מאוד לפנות כעת לטיפול ולהיבדק על-ידי מומחה. הרופא המתאים ביותר לפגיעה מן הסוג שאת מתארת זה נוירולוג. בתקווה שכאבי הראש יחלפו...