נסיעה טובה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

25/03/2006 | 20:06 | מאת: סימונה

למנדי היקרה... ראיתי שכתבת בפורום על נסיעתך לחו"ל...אני בטוחה שאת תיצגי אותנו בכבוד... מי יודע יותר טוב ממך מהו באמת כאב ודרך ההתמודדות.... כפי שכבר כתבתי לך בסוף החודש אני נפגשת עם ד"ר בן גור אריה ממרפאת כאב בתל השומר ואעדכן אותך על המלצותיו.. נותר לי לאחל לך נסיעה טובה שמרי על עצמך ותחזרי בשלום...את איתי ובליבי כל הזמן... חיבוקים ונשיקות

25/03/2006 | 22:54 | מאת:

הי סימונה יקרה, תודה רבה על האיחולים החמים. אכן אעשה את מירב המאמצים לייצג את כולנו בכבוד ולהעביר לאירופה את המסר שלנו. אני עושה את זה בשביל כל אחד ואחת מאיתנו-אני לא נוסעת לייצד ולקדם את מנדי לייטון אלא לייצג את העמותה למאבק בכאב, את רשת ארגוני הכאב האירופאית ובעצם זה אומר-שאת כולנו. הרי ארגונים הם בסך הכל אמצעי להגיע ולעזור לכמה שיותר סובלים. עמותה איננה מטרה בפני עצמה לא? נשיקות מכל הלב לך ולכל חברי הפורום, מנדי