תסמונת רדיקולרית

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

25/02/2006 | 20:57 | מאת: ורד

שלום לכם. האם מישהו מכיר, יודע שמע או חווה את התסמונת? מה היא אומרת בפועל? תודה על כל מידע

02/03/2006 | 18:33 | מאת:

הי, האם זו ורד ממודיעין? זו את? באופן כללי זה קשור ללחץ על שורש עצב בעמוד שדרה וכאב ממקור עצבי שיורד לתוך הרגל. ממה שאני מבינה (אשאל גם מומחה) זה פשוט דרך להגיד שיש לחץ של שורש עצב שמקרין. בדרך כלל מדברים על הסינדרום באיזור הלומברי של עמוד השדרה. אשמח להרחיב אך האם מישהו אבחן אותך דרך הגדרה זו? סליחה על העיכוב בתשובה אך השאלה הזו נעלמה בתחתית העמוד ופתאום גילית אותה. מחכה לשמוע ממך, מנדי

13/03/2006 | 08:14 | מאת: ורד

היי מנדי. זו אני.... מה שלומך??? לא אובחנתי, אני פשוט מחפשת כל הזמן כל מה שנראה אולי מתאים לסיוט שלי, אולי מכאן אמצא פתרונות... תודה, חג שמח!