מיגרנה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

23/02/2006 | 15:49 | מאת: ענבל

שלום,אני בת 22 סובלת ממיגרנה בערך מגיל 12 בתדירות די גבוהה לפחות פעמיים בחודש למשך יומיים שלושה, המיגרנה מלווה בבחילות וחולשה , אני לוקחת טיפול מונע סלאו דרלין שממש לא עוזר ולא הפחית את הכמות וכאשר יש התקף אני משתמשת בריזלט אני פונה אליכם מכיוון שהשבוע תקפה אותי מיגרנה קשה מאוד ומיום ראשון אני סובלת הריזלט לא עזר ואני כבר לא יודעת מה לעשות ואם זה בכלל הגיוני משך זמן המיגרנה אודה לכם עם תעזרו לי.

23/02/2006 | 17:47 | מאת:

הי לך, אני מצטערת לשמוע על הסיוט שאת עוברת. כמישהי שבין שאר בעיותיה מתמודדת עם מיגרנות המון שנים-אני מבינה לליבך. גם לי היו תקופות איומות עם מיגרנות שהמשיכו אפילו שלושה שבועות. לדעתי, את פשוט לא מקבלת את הטיפול שתואם לצרכים שלך. דווקא מיגרנות זה הנושא בתחום הכאב שהכי מצליחים לעזור בו. אני ממליצה לך להגיע לד"ר קוריציקי בביליינסון (או פרטי ברעננה) או ד"ר ירון ריבר בבית חולים בני ציון בחיפה. הם יתפרו לך תוכנית המורכבת גם מטיפולי מנע-יש כל מיני שילובים ואת צריכה כנראה שילוב שונה ואולי יותר מתרופה אחת וייתכן שיותר מתאים לך תרופה להתקף עצמו אחר מריזלט. כאמור, אינני רופאה אך אני משתפת אותך בידע שלך... אשמח לעזור בכל דרך שאוכל- לשירותך, מנדי

25/02/2006 | 20:48 | מאת: פני

ממליצה בחום על ד"ר קוריצקי. ממש עזר לי