המשך כאבים

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

30/11/2005 | 18:52 | מאת: לימור ע

בהמשך לכאבים אני מודה לך על תשובתך התומכת מעודד שמישהו מבין אותך אפילו קצת הכאבים הם בדומה לשפעת אך התחושות שלי שה שזה ממש לא שפעת והלידה היתה לפני כשנה ושמונה חודשים מאז זה מתדרדר יותר ויותר בעלי רוצה שאלך לבית חולים ושישו בדיקות ויראו מה זה אני מאוד חוששת מזה אומר שאני צריכה לקחת החלטה ולטפל בזה אבל התחושה היא שממש לא יבינו אותי רופאת המשפחה שלי לא מבינה אותי וסוגרת עניין בוירוס זה מאוד פוגע מה עליי לעשות תודה את מקסימה לימור

30/11/2005 | 20:47 | מאת:

לימור, לא שאלתי על שפעת כי ניסיתי לטעון שיש לך שפעת אלא פשוט להבין את סוג הכאבים. זה מראה שהכאב הוא מן כאב כללי בכל הגוף והמפרקים ולא כאב ממוקד. פשוט חשוב להסביר לרופאים את סוג הכאבים כשאת הולכת לרופא. זה יותר קל לטפל בכאב כאשר מתארים את הכאב.כמו כן, ישנן בעיות מסוימות שמתארים בהן כאבים כמו בשפעת. אני יודעת שבטח אין לך כוח להתמודד עם עוד רופאים, בטח ובטח כאשר רוב התגובות להן את זוכה הן שליליות ולעיתים פוגעות. אם זאת, עלייך להגיע לרופא הנכון והמתאים לך. אם את לא מרוצה מרופאת המשפחה, מדוע שלא תעברי למרפאה אחרת? מותר לך ומגיע לך לדרוש טיפול ראוי. למרות שהיא אינה רופאה מומחית זה עדיין מאוד עוזר כאשר יש רופא משפחה תומך. כנ"ל לגבי הראומטלוג שאת פנית אליו. עליך להכיר בעובדה שאת סובלת ושאת צריכה לטפל בעניין. עצם ההודאה וההכרה בכך שיש לך בעיה רפואית מהווה התקדמות. בשלב זה אני ממליצה לך לנסות להקשיב לגוף שלך כמו שהסברתי במייל הקודם וייתכן שהפתרון הטוב ביותר זה באמת לגשת לבית חולים ולעבור בירור מקיף על מנת שתוכלי לחזור לחיים. זכרי את המוטו של העמותה שלי:חיים מנצחים כאב!!! העיקר, תחזיקי מעמד ותזכרי שאנחנו פה.