למנדי בקשר למומחה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

19/02/2006 | 11:48 | מאת: אלתית

למנדי "שחחתי" מאוד לשמוע שיש עוד אנשים באותו מצב הייתי מאוד רוצה שתפני אותי למוחה לבעיה שלי בכדי לקבל ממנו חוות דעת אחרתאני מאזור הצפון.

19/02/2006 | 12:29 | מאת:

הי לך שוב פעם, מנהל מרפאת הכאב ברמב"ם הוא איש מדהים ורופא נפלא בשם ד"ר אילון אייזנברג. שבוע שעבר פגשתי עוד נוירולוג המתמחה בכאב וגם כן אדם משכמו ומעלה בשם ד"ר ירון ריבר מבית חולים בני ציון. אם את מתקשרת למרפאת כאב רמב"ם ואת צריכה עזרה, תדברי עם האחות הראשית ציקי ותגידי לה ששלחתי אותך כי ידעתי שתעזור לך! מקווה שהמידע הזה יועיל לך, לשירותך, מנדי