האם אפשר להשתמש במכתב שהקראת בסוף התוכנית , והיה ו

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

19/02/2006 | 10:01 | מאת: גיא

כן איך אוכל למצוא את הקובץ. אני סובל מפיברומיאלגיה מזה מספר שנים, והמכתב הזה כל כך מתאים לדברים שאני מרגיש, ורציתי להראות טותו לסובבים אותי ולרופאים. גיא

19/02/2006 | 10:16 | מאת:

שלום לך, קודם כל אני שמחה שהמכתב הזה הביע את מה שאתה מרגיש. האמת היא שאני צריכה לבדוק עם הטלוויזיה בגלל שזה נכלל בתוך תוכנית אבל לדעתי, אני הייתי ממליצה לך לכתוב מכתב דומה ולהראות אותו לרופאים. כך, הם יזדהו איתך כי לי נראה שהסכנה בלהראות מכתב של מישהו אחר זה שיגידו שזה לא אתה... אם בכל אופן אתה רוצה, תשלח לי מייל ואברר את העניין, בסדר? נ.ב עצם כתיבת מכתב כזה יכול להיות מאוד משחרר. אני אישית כתבתי את המכתב כי כשחזרתי הביתה מהאולפנים ביום של הצילומים, כל כך כאב לי לנשום אפילו והרגשתי שלא תיארתי נאמנה עבור כל הסובלים שאותם אני מייצגת, את הסבל היומיומי. זאת הסיבה שהחלטתי לנסות להעביר את היום, יום - מה שאני לא מראה לעולם שסביב. כל טוב לך מנדי

19/02/2006 | 12:47 | מאת: גיא

את זה המרחק הוא ארוך מאד, לכן אבקש במידה וזה אפשרי לקבל העתק, אני בטוח שזה יסביר להרבה אנשים הרבה דברים בנוגע לכאב, ואיך המראה או ההתנהגות יכולים להטעות. גיא