בהמשך לשאלתי!!!

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

13/02/2006 | 11:51 | מאת: אלתית

למנדי בוקר טוב מודה לך מאוד על תשובתך .כל התופעות שכתבת לי אני חובה אותם במשך היום.את השוקים החשמליים אני חובה רק בלילה בזמן שאני לא מצליחה להירדם ואני נלחמת עם השינה .אני חוטפת כמה שוקיים חשמליים ונחשיים בחצי לשון. שאלה?האם באמת ניתקלת בבעיה של השוקיים החשמליים אצל אנשיים אחריים כי כל רופא שפניתי אליו לגבי הבעיה היה נראה לי שהוא לא כל כך מאמין בשוקיים או שהוא לא שמע על דבר כזה.ואז היה נותן לי כל מיני סוגים של כדוריים נרקוטיים אבל בעיקרון אף אחד לא הסביר לי ממה יכולה להיבצר הבעייה האם היא מבעיית הצוואר או שיש בעיה במוח .אגב לפני שנתיים עשיתי גם m a r לראש ושם אמרו שיש לי שלושה קרישי דם אבל אף אחד לא הסביר לי ממה נובעת הבעיה ומה צריך לעשות בנדון

16/02/2006 | 12:06 | מאת:

הי לך, קודם סליחה על העיכוב אך תראי למעלה את ההסבר לכך. אני בעצמי חווה את התחושות של שוקים חשמליים ואני יכולה להבטיח שאת ממש לא היחידה. שמעתי מלא מעט אנשים הסובלים מכאב נוירופטי/עצבי את אותה החוויה/תחושה של השוקים, כמובן שבכל מיני גירסאות כי אנשים יכולים לחוות אותה בעיה בצורה מעט שונות.. לי נשמע שהכי חשוב זה להגיע למומחה רציני על מנת שינסו לתת לך אבחנה ולנסות טיפול אחר ממה שקיבלת עד עתה. האם את רוצה המלצה למומחה באיזורך? מחכה לשמוע ממך ופה לשירותך, מנדי