מודעות לכאבים כרוניים ואיך להשיב לאנשים בריאים שלא

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

12/02/2006 | 05:01 | מאת: דודו

שלום לכולם לצערי אני מתמודד עם אשתי בבית משפט בגין תאונת דרכים שבעבורה עברה אשתי 7 נתוחים בעש תחתון ,היא סובלת משתוקים +כאבים שלא מרפים. חברת הביטוח טוענת שאין דבר כזה שאדם עם כאבים שלא מרפים יוכל לתפקד ברמה מינימלית ואם כן יוכל אזי הוא שקרן ומתחזה . אשמח אם תוכלו לייעץ לי איך יוצאים מהפלונטר הזה, בתודה מראש דודו

12/02/2006 | 18:13 | מאת: פשוט אני

שלום דודו, אני כל-כך מבינה את מה שאתה עובר. אני נמצאת בסיטואציה מאוד דומה, ומסתבר, שדווקא כמה שאני מנסה לעזור לעצמי ולחברה, ולא ליהפך לנטל על החברה, ואני מנסה לצאת לעבוד - טוענים החבר'ה הטובים (חברות ביטוח, ביטוח לאומי, צה"ל ואחרים) שבעצם - אם את יכולה לעשות את ..... (ואתה יכול להכניס לכאן כל דבר. השבוע אפילו אמרו לי שאם אני יכולה ללבוש ולהוריד לבד ז'קט, אני בעצם לא נכה - אה, וחשוב להגיד - אני בכלל נכה ברגל....) - הרי אתה לא נכה, ולא סובל. אתה צריך פשוט לההמשיך עם האמת שלך - אם אתה ואשתך יודעים שהיא אכן סובלת - כל מה שהיא צריכה זה להגיד מה באמת כואב לה, חשוב מאוד שתשימו לב שהכאב הוא עקבי ולא בכל פעם היא אומרת משהו אחר (כי אז הם טוענים עוד יותר, שבכלל אין כאן שום דבר אמיתי), ותסתמכו על הניתוחים שהיא עברה ועל המוגבלויות שאומרים הרופאים המטפלים שלכם שיש לה. כדאי גם עורך דין טוב, והכי חשוב - שוב ושוב - לא להתייאש, לא להישבר מהם, ולהמשיך ולהגיד בקול רם מה באמת יש ולהתקש על כך. עוד משהו שיכול לעזור הוא חווות דעת טובה מרופא כאב (אין לי מושג אם אתם מטופלים אצל אחד כזה ומה התרופות שאשתך נוטלת, אם בכלל). תחזיקו מעמד ובהצלחה. אם יש משהו ספציפי שתרצה אשמח אם אוכל לסייע אני

12/02/2006 | 22:09 | מאת: ורד

שלום לך. יש לי טלפון של עורך דין טוב מאד מאד בנושא, לפעמים זה מה שעושה את ההבדל (אני לא בעלת אינטרס לעורך דין, אבל כן לעניין הנכות עקב כאבים כרוניים)

13/02/2006 | 01:47 | מאת: דודו

תודה על התגובות 1) מאחר וטופלנו ללא ההצלחה במשך השנים (16) בהזרקות אפידורליות ובתרופות למיניהן וקשה לאמר שחלה הטבה כלשהיא נשמח באם נקבל שמות של רופאים ו או שיטות אחרות על מנת לגרום להקלהץ 2) בקשר לתגובה של עורך דין המתמחה בכך נשמח לקבל יותר פרטים תודה רבה דודו

13/02/2006 | 08:49 | מאת: ורד

שלום. באילו טיפולים התנסיתם עד עכשיו?