כאב צוואר וחצי ראש שמאל

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

27/11/2005 | 22:54 | מאת: גלית

כואב לי משנת 98- כאב עיצבי חד ניסיתי כמעט הכל. דיקור סיני, כירופרקטיקה, תזונה נכונה, פסיכולוג, שחזור גלגולים, פעם הוויוקס היה עוזור לי מאוד. פיתחתי אלרגיה חריפה למשפ' האיפוברופן (אדקס, אדוויל וכו') אני מכורה לאופטלגין- אני מחסלת 42 כדורים בשבוע. אין שום ממצא פטולוגי מלבד העובדה שאני חולת טרשת נפוצה (חולה בריאה)- אך הנוירולוג לי טוען שאין קשר בין המחלה לכאבים. מה עוד אפשר לעשות? כדור 9 מ"מ? מנסה באמת לשמור על אופטימיות- אבל זה קשה לפעמים...

02/08/2007 | 11:44 | מאת: ד"ר מג'די נטורופט ומדען רוחני

גלית שלום רב !!! לגבי הכאיבים המתוארים !!! באים מאותו מקור גורם המחלה של טרשת נפוצה כלומר יש קשר הדוק !!!! אני יכול לבשר לך כי לטרשת נפוצה ועצירת המחלה יש טיפול ב- 100% בתרפיית קו-אנרגיה שפתחתי במשך שנים רבות של חקר תפקוד נפש גוף הייתי אשמח לעזור !!! מוזמנת ליצור איתי קשר במייל ואו בטל' קליניקה 098870878 בכבוד רב ד"ר מג'די ( נתניה)