כאבים עזים

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

30/11/2005 | 00:59 | מאת: רביב

בן 58 כאבי תופת בכתף שמאל(כתף קפואה)במיוחד בלילה כתוצאה מחבלה,מזה 4 חדשים ונאמר שזה יכול להמשך עד שנתיים גם.אני לוקח כדורים נגד כאבים בתוספת אלקטרולט לפי המלצת האורטופד,וזה לא עוזר הרבה.כמו כן כבר קבלתי 2 זריקות קורטיזון שלא שינו את המצב מה עושים.תודה על ההתיחסות בברכת כל הכבוד לפורום החדש

30/11/2005 | 13:30 | מאת:

שלום רב, אני הייתי ממליצה לך בהחלט לפנות למרפאת כאב באחד מבתי החולים המרכזיים -אם תגיד לי איפה אתה גר אוכל לכוו אותך. במרפאת כאב יטפלו בכאב שלך במלוא הרצינות וינסו להקל עליך. יש להם מגוון רחב של טיפולים היכולים לעזור לך. מאוד חשוב שתיגש לטיפול בזמן הקרוב מכיוון שאם תטופל עכשיו ישנם סיכויים יותר טובים לעזור לך מאשר אם תחכה תקופה. אורטופד אינו מומחה לטפל בכאבים כשהכאב נהפך להיות הבעיה המרכזית אלא הוא מומחה לבעיה עצמה של הכתף הקבועה לכן חשוב להגיע למומחה הנכון.