נא עצתכם

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

22/02/2009 | 09:51 | מאת: Certificate

במידה והפורום לא רלוונטי, מתנצל, אנא התעלמו. אשמח לקבל המלצה (אפשר גם במסר פרטי) לרופא (גם פרטי) רלוונטי לבדיקה וחוות דעת נוספת. (לדעתי רופא אף אוזן גרון מומחה בכיר, אלרגולוג, או כל רופא אחר שיתכן ורלוונטי) חשוב לי שמדובר יהיה ברופא מומחה, בכיר ובעל שם וניסיון רב. בת 29, בריאה לחלוטין, רגישות וכאבים בחלק העליון של האף, סטרואידים ומי מלח (בהמלצת רופא) שנלקחים, מקלים מעט, אך זה כמובן לא פתרון קבוע. עיבוי רירים/תאים אתמואיצליים, כנראה בשל אלרגיה, נשללה דלקת בסינוסים ברנטגן ו CT, כמו כן נלקחה אנטיביוטיקה שלא עזרה, רופא אף אוזן גרון אמר כי צבע הדלקת הוא אלרגי. תודה ושבוע טוב.

22/02/2009 | 18:36 | מאת: דניאלה

שלום רב, אומנם זהו בהחלט לא הפורום הנכון, כי זהו פורום לכאב כרוני, אך קשה לי להשיב פנים ריקם. בכל מיקרה, אני יודעת שהבקשה היתה המלצה לרופא מומחה, ובכך לא ממש אוכל לסייע, והאמת שלא ממש צריך את האינטרנט לכך- אם את/ה מעוניין ברופא מומחה בתחום אלרגיה ואימונולוגיה הרי שהכי פשוט לפתוח את החוברות של קופת החולים אליה את/ה שייך +/- רשימות הרופאים ב"מושלם" אם יש לך, ולפי תת משקצועות יש את כל הרופאים הכי בכירים שיש, בכל רחבי הארץ. ואם יש "מושלם"/"זהב" וכד' הרי שאפשר לגשת לכל אחד ממנהלי המח'/פרופ' ולקבל החזר אחר כך. בכל אופן, לפחות לפי מה שמתואר כאן, נישמע לי שבאמת לא צריך לגשת לרופא מאוד בכיר, וכי אין אלו טיפולים קונבנציונאלים שממש יוכלו לעשות כאן פלאים. קרוב לוודאי שקיימת נטיה אלרגית כרונית עם נזלת אלרגית, אולי עונתית, אולי מגיבה לאלרגנים מסויימים, עם גודש כרוני קל בריריות האף על הרקע הזה. יש תרופות מאוד מוגבלות- ורובן זה אנטיהיסטמינים למיניהם או משאפי אף כאלו ואחרים-משאף בקונז,לומודל וכו'. אני מציעה לפני שחוזרים שוב לאא"ג או רצים לרופאי אלרגיה שילעיטו אותך בתרופות מטשטשות ומשאפים, לנסות טיפול מהסוג ה"אלטרנטיבי" דווקא. יש הצלחות בהחלט לא רעות לסוג הזה של התלונות לטיפולים ע"י הומאופתיה בעיקר. שווה לברר ולחפש הומאופת טוב ובעל שם, ולתת סיכוי טיפולי שכזה, זו דעתי בכל אופן. כל טוב.