דלקת בטיביאליס פוסטריור

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

29/11/2005 | 23:53 | מאת: ארז

שלום רב עקב פעילות גופנית מאומצת יזומה ומאמץ יתר שלצערי נקטעה עקב החבלה בקרסול אני סובל מזה כ8 חודשים בדלקת בגיד הטיביאליס פוסטריור מטופל בכל הדרכים מדרסים,פיזיוטרפיה,טיפול שמרני , אך ללא הועיל יש שיפור אך יש נסיגה לאחר מס ימים הרופא מאבחן כי התופעה כרונית ןלהערכתו יש גם שחיקה בסחוס מפרק הקרסול וזה כבר כרוני האם יש טיפול ואו פתרון לסבל בתודה מראש

30/11/2005 | 13:51 | מאת:

שלום רב, לגבי הבעיה הנוכחית, זה בהחלט נשמע כאילו זה הפך להיות בעיה כרונית. אם הבעיה המרכזית הינה הכאבים אז הייתי ממליצה לך לפנות למרפאת כאב שם יטפלו בכאב עצמו וינסו למנוע מזה להפות לבעיה קבועה. בנוסף, האם אתה מורח משחות כמו וולטרן מספר פעמים ביום? זה לא פותר את הבעיה אך זה יכול להרגיע קצת. זה נשמע כאילו אתה באמת מנסה לטפל בבעיה בכל היבט אפשרי ולכן הייתי כעת מתמקדת בטיפול בכאב. גם בטיפול בכאב מומלץ לטפל בכמה אופנים בבת אחת אז זה לא במקום טיפולים אחרים אלא בשילוב. אשמח להמליץ לך על מרפאת כאב טובה באיזורך אם תציין איפה אתה גר. אני מקווה שתצליח לחזור לפעילות ספורטיבית בעתיד אך מנסיוני כספורטאית בעבר הלא רחוק ובתקווה בעתיד (אלופת ישראל בטניס שולחן כיסאות גלגלים) אני מבינה את ההתמכרות לספורט אך גם יודעת שפציעה אחת מובילה לעוד פציעות. אז אני מקווה שלא אכפת לך שרק אציין שמאמץ גופני זה מעולה תמיד אך נראה שגוף האדם לא אוהב מאמץ יתר..אבל אני בטוחה שאתה יודע מה טוב בשבילך. בכל אופן, מקווה שאוכל לסייע בדרך כלשהי

30/11/2005 | 20:54 | מאת: ארז

תודה רבה לך מנדי רק עכשיו קראתי את כרטיס הביקור שלך ואת ראויה להערצה על תמיכתך אני גר באזור השרון הצפוני מוכן לנסות מרפאות כאב משוכנע שברגע החזרה לפעילות ןלהזעה ושריפת קלוריות הכאבים יעלמו אבל עד אז .... אם בכלל אשמח לבדוק את מרפאות המתמודדות עם כאב בברכה ארז