ברוכים הבאים לפורום תמיכה לסובלים מכאב כרוני

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

27/11/2005 | 08:55 | מאת:
אנו מקווים כי הפורום יהווה בית לכל אלו שהכאב לא מניח להם, ויסייע להם לצבור כוחות להתמודדות היום יומית בהצלחה צוות דוקטורס
29/11/2005 | 06:55 | מאת: חנה שושנה

כיצד מטפלים בכאב של ניתוח ישן וגדול . הניתוח בוצע פעמיים באזור החזה עקב טעות המנתח. החולה בן כמעט שמונים והניתוח בן 10. בתודה חנה

29/11/2005 | 18:59 | מאת:

שלום רב, קצת קשה לענות על השאלה כי לא מובן לי איזה סוג של כאבים. האם יש כאב באיזור הצלקת, האם זה כאב פנימי באיזור הניתוח? אודה לך אם תסבירי מעט ואז אוכל לכוון אותך לאיזה רופא לפנות