פס ליד הישבן שורף מה זה ?

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

12/02/2009 | 09:17 | מאת: אמי

שלום יש לי מין פס שורף ליד הישבן מה זה יכול להיות עבר בזכות האגיסטן וחזר

14/02/2009 | 11:37 | מאת: דניאלה

אמי שלום רב, את שואלת שאלה שניתן לענות עליה אינספור תשובות, אך ברפואה לא עוסקים בניחושים, ולא רצוי לנסות טיפולים לפי שיטת ה"ניסיון וטעייה" האם זה עוזר או לא, או אפילו להיכנס לאינטרנט ולהתייעץ עם כל מיני אנשים שאולי היה להם משהו "דומה", אך יתכן שלפי התאור זה בכלל לא אותו הדבר ובמקום לסייע לך, רק יטעו אותך או יפחידו אותך ללא סיבה עם אבחנות לא קשורות. אמי, אני מבינה שאולי זהו איזור קצת אינטימי ולא נוח לחשיפה, אך הדבר הנכון והיחיד שיש לעשות, כדי לקבל אבחון וטיפול נאותים, הוא לגשת ולהיבדק ע"י רופא. אני ממליצה בחום לגשת לרופא המישפחה או לרופא עור בהקדם כדי שתוכלי לקבל טיפול נכון לפי האבחנה ממנה את סובלת, ואני גם בטוחה שברגע שזה יקרה, גם התלונה תחלוף בהתאם כל טוב ובהצלחה