כאבי אוזניים

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

31/01/2009 | 09:04 | מאת: אורן דורון

שלום אני סובל מכאבי אוזנים קשים המלווים בדקירות באוזנים והרגשה של שורף באוזניים כמו כן אני סובל מציפצופים באוזניים קשים שלא נותנים לי מנוחה איך תגברים ומתמודדים תודה

31/01/2009 | 15:44 | מאת: דניאלה

אורן שלום, לא ציינת מה עשית עם הבעיות הללו. כמובן שמה שמתבקש בשלב הראשון הוא להיבדק על ידי אף אוזן גרון ולראות ראשית האם יש בעיה שמבירה את התלנות הללו ואם יש ברור נוסף שי לערוך. רק אם לאחר בדיקה וברור וטיפול בהתאם לא יהיה כל מזור שהוא, ניתן יהיה לשקול גישות אחרות. כל טוב ובהצלחה

10/07/2009 | 11:03 | מאת: דני

ממליץ להשתמש בחום של פרוג'קטורים של מיטה סרג'ם מסטר. אפשר להתנסות חינם ועובדה - זה עוזר.