תדרים עוזר מאד

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

21/01/2009 | 02:21 | מאת: אירנה

כאב שלי חזק מאד של פיברומילגיה בברכים וכתפים. כאבים שלי זה גם פיזיולוגי וגם הרבה מנטלי. אני שומעת תדרים כמה פעמים ביום וזה משחרר מוח מכאב ונותן רמיסיה קטנה כל יום ועושה אקומולציה טובה אחרי זמן שכאב חלש יותר ומצב מנטלי עם כאב הרבה יותר טוב. זה אפשר לקנות באינטרנט ב15 דולר בגילטון http://www.healtone.com/english/Article.aspx?Item=808

29/01/2009 | 18:06 | מאת: דליה

לאירנה את דניאלה ואת מנידי זה לא מעניין מסיבות מובנות הם רק מעונינים לשווק הרעלים לחולים זהירות הם קוטלים כול טכנולוגייה שיכולה לגרום להחלמה מהכאב הכרוני הם משווקי הטיפולים הקונבנציונלים והרעילים

31/01/2009 | 17:12 | מאת: דניאלה

אירנה היקרה שלום רב, אני שמחה לשמוע על ההקלה שלך והניסיון החיובי שלך עם התדרים יתכן ואת חדשה אצלנו ב"פורום", אך נושא התדרים, בהחלט כבר נידון כאן בעבר, כאשר לא מעט אנשים דיווחו על ניסיון, לרוב חיובי, עם שימוש בתדרים. אני מוכרחה לציין שאומנם לא ברור כיצד זה באמת עובד, אך לאור העובדה שמדובר בשיטה בטוחה, שמסתבר שגורמת להקלה לחלק מהאנשים, הרי שבהחלט אין כל פסול לנסותה, וכמובן שאנו שמחים בכל אדם שמשיג הקלה בדרכים בטוחות וכשרות. -הערה לסיום- אני רק מצטערת שנקלעת לאש הצולבת בויכוח הבילתי ניגמר בין ה"פורום" לבין דליה ודוד, אשר מנצלים כל הזדמנות אפשרית (כעת שמנדי איננה) לפרסם עצמם ולהשמיץ אחרים, למרות שהובהר להם שאין זה מדור פרסום.

16/02/2009 | 21:35 | מאת: שי רוכמן

שלום הגעתי לפורום הזה דרך חיפוש בגוגל אחרי תמיכה בכאבים. מקריאה במספר דפים לאחור ברור לי שחבל שלא הגעתי לכאן קודם. אני סובל מכאבי פנטום עקב הוצאת גידול גדול מאד ( 5x14 ס"מ) מרגל שמאל. הרקמות התאחו לחלוטין (יש כמובן צלקות וחללים) אבל יש לי כאבי פנטום שלפעמים הם קשים מאד. עשיתי מספר בדיקות במרפאת כאב ונקבע בצורה פסקנית שאין מקור פיזי לכאב ולכן הוא מאובחן ככאב פנטום. הבעייה אצלי שלפעמים הכאבים חזקים מאד ומשככי כאבים לא פועלים עליהם כמעט בכלל. פעם אחת ויחידה קיבלתי מדבקת דורג'סיק 25 מ"ג ואז באמת לא כאב לי אבל זה היה מקרה קיצוני של כאב. עברתי היפנוזה חלקית אצל פסיכיאטר וזה עזר לכמה שבועות ובנסיון השני להיפנוזה אחרי חודש לא היו תוצאות מספקות. גם אני משתמש באותם תדרים שאירנה ציינה של חברת הילטון. זה נקרא Pain acute . מהנסיון שלי אני מקשיב לתדרים בכל פעם שמתחיל רמז של כאב. אם אני תופס את זה בהתחלה ושם את האוזניות בזמן, הכאב כמעט תמיד נשאר עמום וחלש ולא מתפתח לקטסטרופה. מאד מומלץ. תודה לכן על הפורום הזה - מאד מעריך את זה. זה בכלל לא מובן מאליו שתהיה כזאת תמיכה ידידותית, אמפטית ומקצועית. שי