מרפאת כאב-רמב"ם

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

20/01/2009 | 09:57 | מאת: חמדה

שלום לכולם, כבר זמן רב לא כתבתי בפורום וברצוני לבקש ייעוץ בנוגע להתנהלות מול קופת חולים מאוחדת. אני סובלת מזה 10 שנים מכאב כתוצאה מפריצת דיסק , לפי אבחנתי יש קשר הדוק בין מצבי לחץ אצלי לבין התפרצות הכאב באופן בלתי ניתן לשליטה. טופלתי במרפאת כאב בתל השומר אך ללא תועלת מרובה ולכן ביקשתי מהקופה אישור לטיפול במרפאת כאב ברמב"ם. הקופה מסרבת בטענה שזוהי חוות דעת נוספת ולכן התשלום חל עלי ,כמובן שאקבל החזר , האם יש למשהו עצות כלשהן ?

21/01/2009 | 15:54 | מאת: דניאלה

חמדה היי, האמת שמבחינת קופ"ח והחוק הם לצערי צודקים. כשאדם מטופל בבית חולים אחד, אם הוא מעוניין בחוות דעת אחרת, לא ניתן לקבל אותה במסגרת של התייעצות עם טופס התחייבות רגיל. הדרך היחידה היא ללכת באופן פרטי- נאמר לפרופ' אייזנברג שהוא מנהל המרפאה ברמב"ם ואז לנסות אחר כך לקבל החזר לפי המושלם על כך שפנית למנהל מחלקה/פרופ' כפי שמותר לעשות 3 פעמים בשנה. כל טוב, דניאלה

06/02/2009 | 18:36 | מאת: טלי שכטר

לחמדה שלום, בלי קשר להתנהלות שלך מול קופת החולים ומרפאות הכאב, אני רוצה להציע לך לבדוק פתרון חלופי המצליח לסייע לאלפי אנשים הסובלים מכאבים שונים (כולל כאבים כתוצאה מפריצות דיסק) ללא החדרת כל חומר לגוף. הטיפול הוא פשוט בשליטתך המלאה (אין צורך ללכת למרפאות או מטפלים לטיפול בכאבים). הפתרון יעיל ביותר אצל למעלה מ-85% מהאנשים והמקרים. את מוזמנת לצפות בסרטון בנושא וליצור אתי קשר אם יענין אותך לשמוע עוד על הנושא או להתנסות בפתרון זה. http://il.youtube.com/watch?v=tgPLjJUFkEM מאחלת לך הרבה בריאות ומעט כאב ככל האפשר, טלי שכטר