האם צמח המורינגה טוב לסוכרתיים ?

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

07/01/2009 | 13:38 | מאת: gmal

אבקש לקבל מידע אודות צמח המורינגה ושימושיו. האם הצמח טוב לסוכרתיים ?מה השימוש ?השפעה תוך ...? מחליף תרופות כן או לא? מינון וכו..

09/01/2009 | 17:49 | מאת: דניאלה

שלום רב, מכיוון שאין זה תחום שלי, אני רק יכולה להפנותך לחומר קריאה נוסף. לדאבוני לא הצלחתי ליצור קישור ישיר אל המאמר, אך ניתן למצוא אותו במלואו באתר של- http://tfljournal.com בתוך -Current Articles זהו מאמר סקירה מוצלח למדי בנושא הצמח הזה הדן בהרכבו, מטרותיו וכו', כולל גם התיחסות לנושא הסכרת, של המחבר-Jed fahey .לעיונך, ומקווה שיתן לך מענה מסויים לשאלותיך