אמנים המתעסקים בכאב סרטני

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

24/12/2008 | 10:44 | מאת: נגה

שלום לכולם, העמותה למאבק בכאב מחפשת בדחיפות אומנים שמציירים על כאב כתוצאה ממחלת הסרטן, התמונות ייקחו חלק בתערוכה בנושא בכנס מרכזי בתחום. המעוניינים מוזמנים ליצור קשר בדחיפות ליו"ר העמותה מנדי לייטון-בלישה 054-7233073. תודה רבה וחג שמח!

29/12/2008 | 18:09 | מאת:

האם מישהו מכם מביע דרך ציור/רישום/פיסול את כאביו, גם אם הכאב אינו כתוצאה ממחלת הסרטן? תודה, מנדי

09/01/2009 | 21:12 | מאת: למנדי

כל הכבוד על היוזמה של הקמת התערוכה. אנשים בריאים ואפילו רופאים, לא מתארים לעצמם כמה כאב חווים חולי סרטן, לא רק מהטיפולים בסרטן, אלא גם מהסרטן עצמו. וזאת דרך נהדרת להציג זאת בצורה וויזואלית.