מיגרנה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

14/12/2008 | 23:02 | מאת: ליאת

שלום, אני סובלת ממיגרנות מזה שנתיים לאחרונה שמעתי על שמנים אתריים המסייעים טיפול במיגרנה יש איזשהו שמן מסויים שהוא הכי מומלץ? לבנדר? מנטה? כמו כן איך שמים אותם ישירות על העור? כמה? אשמח לעזרה תודה מראש,

15/12/2008 | 13:38 | מאת: דניאלה

ליאת שלום רב, לצערי איני מבינה דבר וחצי דבר בשמנים אתרים, ואם זהו סוג הטיפול שאת מעוניינת בו אני יכולה לאחל לך רק הצלחה שתמצאי את הדרך והמקום שיעניקו לך אותו ושזה יקל עלייך, עם זאת, ולמרות שלא סיפקת פרטים רבים- לא על גיל, תדירות התקפים, האם עברת בדיקות, האם נטלת תרופות וכו', בכל אופן אם התשובות לשאלות הללו היא שלילית, אני ממליצה לך לגשת לרופא נוירולוג, להיבדק, לוודא ראשית שאכן הכל כשורה- לאור הופעה חדשה של מיגרנות (מי אבחן זאת ?). ובהמשך לשקול טיפול -אולי מניעתי אם התדירות רבה. או לפחות טיפול מספק לזמן ההתקפים. כיום יש מיגוון טיפולים תרופתיים ולא תרופתיים יעילים למיגרנות-אך לשם כך יש להיות מטופל במקום הנכון- שזה אומר נוירולוג שמתמחה במיגרנות או מרפאת כאב. כל טוב

16/12/2008 | 11:50 | מאת:

שלום רב לך ליאת, שמעתי מכמה אנשים ששמנים אתריים מסוימים הקלו במידה כלשהי על כאבי ראש שונים ומיגרנות אך אני באופן אישי איני מבינה בתחום זה. אני ממליצה לך לפנות לייעוץ אצל מטפל/ת המבין בתחום של שמנים אתריים. יש מטפלים המתמצאים בתחום. יש גם מסאג'יסטים רפואיים שמשתמשים בשמנים אתריים ככלי טיפולי - ייתכן שזה בשימוש שונה אך בכל אופן, הייתי מתייעצת עם מישהו מהתחום ברפואה משלימה אך בעל ידע בתחום ספציפי זה. הנה למשל מאמר אחד הקשור לכאבים ושמנים: http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5544 תרגישי טוב ומקווה שתמצאו משהו שיקל עלייך, מנדי