אדם בתוך עצמו

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

19/11/2008 | 22:33 | מאת: פ

רק אני יודעת מה אני עוברת ומה עברתי אחרים לא יכולים להבין הם יכולים לייעץ: תנסי, תתעודדי, תחשבי חיובי, החיים טובים... והם לא יודעים כמה כבר ניסיתי וכמה השתדלתי להתעודד וכמה, למרות הכל, חשבתי חיובי וכמה אכזבות ידעתי... וכמה קשה ההתמודדות היומיומית הזאת הם אומרים: אבל הייתה לך תקופה טובה והם לא מבינים שזה היה יחסית שאז פשוט עוד הצלחתי לאסוף כוחות לחייך הם לא יכולים לדעת איזה לוחמת אני וכמה אמיצה ושגם לחזקים נגמרים לפעמים הכוחות כאב כרוני זה גם הרבה בדידות אדם בתוך עצמו הוא גר...

19/11/2008 | 22:36 | מאת: פ

זה היה אמור להיות כתוב בצורת שיר, עם דילוגי שורות, אבל זה הפך לשורה אחת ארוכה...

19/11/2008 | 23:14 | מאת: יהודה

ממש יפה ונכון

19/11/2008 | 23:22 | מאת: יהודה

ממש יפה