ויטמין D

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

11/11/2008 | 00:17 | מאת: דגנית

האם ידוע על קשר בין מחסור בויטמין D וכאב?

11/11/2008 | 15:10 | מאת: דניאלה

דגנית- ויטמין D הוא ויטמין שחיוני למטבוליזם של סידן- שכמובן חשוב בבניית עצם. בהלט יש דיווחים על חסר בו וכאבים גרמיים דיפוזיים. בעיקרון תיקון של הרמות אמור לגרום לנסיגת הכאבים הללו. כתלות במידת החסר מומלץ לשקול להתייעץ עם אנדוקרינולוג- ביחוד אם מדובר בחסר משמעותי- כי אז ההשלמה דורשת הנחיות מיוחדות- לפחות בהתחלה. כל טוב

11/11/2008 | 17:59 | מאת: דגנית

האם ערך 20 (טווח מינימומלי - 30) הוא ערך שדורש התערבות של אנדוקרינולוג? האם תוספת של 800 יחידות ביום מספקת?

11/11/2008 | 18:02 | מאת: דגנית

האם ערך 20 מצדיק התערבות של אנדוקרינולוג? האם תוספת של 800 יחידות ביום של הויטמין - זה מספיק?