לעוזי מדבי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

10/11/2008 | 13:31 | מאת: דבי

שלום עוזי ! גם לי יש הבעייה בדיוק . אני מטופלת במרפאת כאב. הרופא הציעה לי לעשות זריקה איפידורלית ואני רוצה להגיד לך שזה מאוד עזר כבר אחרי הזריקה הראשונה היתה הטבה משמעותית. אחרי שבועיים עשיתי עוד אחד. עכשיו זה ממש מעולה אומרים שזה יכול להחזיק תקופה ארוכה . אז אולי לפני שאתה חושב על ניתוח תפנה למרפאת כאב. אני חושבת שאפשר לעוזר לך. בהצלחה !!!!! דבי

11/11/2008 | 11:41 | מאת: עוזי שחף

דבי תודה,אבל גם אני עברתי הזרקות אפידורל,3 פעמים....ללא הטבה. אני שמח שבמקרה שלך זה עזר,כמו שכתבה דניאלה כל מה שקשור לכאבים,הוא מאד מאד אינדיבידואלי. עוזי